A Simple Key For Kleding bedrukken Unveiled

Kleding bedrukken for every stuk of in grote hoeveelheden

Kleding bedrukken doe je gemakkelijk on-line, fulfilled keuze uit een ruim assortiment T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, sportkleding en kinder- of babykleding. En of je nu juist unieke kleding wilt ontwerpen of meerdere identieke products and solutions wilt laten bedrukken, bij Dekker Exercise kan het on-line snel en goedkoop.

Zo kun je gemakkelijk unieke kleding ontwerpen

Wil jij opvallen in persoonlijke en sprekende kleding? Laat dan zelf kleding bedrukken fulfilled je eigen naam of andere tekst. Bij het drukken van letters (zoals een naam of grappige uitspraak) op kleding heb je alle vrijheid tijdens het ontwerpen, en kun je zelf een lettertype, -grootte en -kleur kiezen. Naast een tekst kun je overigens natuurlijk ook een afbeelding op de kleding bedrukken, zoals een foto of tekening. Het ontwerp maken van eigen unieke kleding kan iedereen in een paar stappen achieved onze handige ontwerptool. Het ontwerpen en laten bedrukken van kleding per stuk zonder bijkomende kosten is een groot voordeel ten opzichte van andere drukkerijen. Wij hanteren geen minimale ordergroottes of -bedragen, en brengen niet ook nog eens hoge eenmalige opstartkosten, filmkosten en opzetkosten in rekening.

Kleding laten bedrukken als persoonlijk cadeau


Wist je al dat mensen niet alleen eigen kleding willen laten bedrukken, maar het ook vaak personaliseren als cadeau voor iemand anders? Of je nu een polo, sweater, hoody, sportkleding of gewoon een T-shirt wilt laten bedrukken, het is allemaal mogelijk voor zowel dames, heren, kinderen als newborn’s. Heb je even niet zoveel inspiratie maar wil je toch iemand verrassen contented een opvallend cadeau? Laat je dan inspireren doorway de leuke styles in de themashop, waar je bijvoorbeeld grappige ideeën voor newborn teksten op kleding vindt. De ontwerpen in de themashop kun je aanvullen realized eigen afbeeldingen of teksten. Naast kleding achieved opdruk hebben we voor kersverse ouders of als kraamcadeau ook andere leuke babyartikelen die je kunt bedrukken zoals slabbetjes, knuffels of schattige mutsjes.

Kleding drukken voor o.a. verenigingen en bedrijven

Niet alleen mensen die graag unieke kleding willen bedrukken zijn bij deze drukkerij aan het juiste adres. Grote aantallen kleding met bedrukking zijn bij Dekker Activity niet verplicht, maar dat wil ook weer niet zeggen dat het niet mogelijk is. Doorway ons uitgekiende en flexibele productieproces kunnen wij ook grote opdrachten snel en goed uitvoeren, en dat ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen.

Van zowel verenigingen als bedrijven krijgen we regelmatig de vraag hun naam en symbol op kleding te bedrukken. Verenigingen willen graag hun image op kleding laten drukken om de leden van de club of een bepaald workforce gemakkelijk herkenbaar te maken en het club- of teamgevoel te versterken. Daarnaast verzorgen wij voor zakelijke klanten al jarenlang de bedrijfskleding, die meestal bestaat uit kleding voor medewerkers happy de bedrijfsnaam en het symbol, en promotionele reclame kleding die weggegeven wordt aan (potentiële) klanten. Kleding fulfilled reclame vergroot de naamsbekendheid en bedrijfskleding maakt medewerkers gemakkelijk herkenbaar en zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. http://www.dekkersport.com Voorbeelden van bedrijfskleding zijn kleding voor horeca medemedewerkers in een cafe of café, mensen die als schilder, elektricien of stukadoor in de bouw werken of medewerkers in de detailhandel. Ook bedrijven kunnen losse products and solutions zonder bijkomende kosten nabestellen, handig als er kleding kapot is of er een nieuwe medewerker is. Na het ontwerpen kan de kleding glad brand name en naam bijvoorbeeld eenvoudig en snel vanuit je eigen account nabesteld worden.

Meer informatie much more than het drukken van kleding

Heb je vragen about de mogelijkheden bij het ontwerpen van kleding, problemen tijdens het bestelproces of wil je graag weten wanneer je je bestelling kunt verwachten? Op onze Internet site vindt je veel informatie close to uiteenlopende onderwerpen zoals bedrukkingsinformatie, verzendkosten, levertijd en retourmogelijkheden. Kom je er satisfied behulp van de FAQs niet uit, dan kun je ook telefonisch Get in touch with happy ons opnemen of een bericht sturen by using de Online page. Onze klantenservice is telefonisch op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar en staat klaar om je te helpen of de gevraagde informatie te geven.

Wasvoorschriften voor kleding achieved brand of tekst

Om de bedrukte kleding zo lang mogelijk mooi te houden, zijn er enkele zaken waar je aan moet denken. Om zowel de kleding als de bedrukking te beschermen, adviseren we voor bedrukte kleding een handwas tot maximaal 40°C fulfilled gelijke kleuren. Gebruik daarbij enkel wasmiddelen waaraan geen wasverzachter of bleek is toegevoegd om verkleuren te voorkomen. Kleding fulfilled je eigen ontwerp als bedrukking blijft het langst mooi door deze uit te hangen in plaats van in de wasdroger te doen, en satisfied de strijkbout niet earlier mentioned de opdruk te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *